Ajankohtaista blogissamme

. Myymälässä tarjouksia, mm. aidot suomalaiset saunatakit 100% puuvilla ovat värjäämättöminä vain 15€/kpl ja värjättyinä 20€/kpl .(design Anne Linnonmaa)   Saatavilla myös suuren suosion saaneet kestävät ja pestävät saapas villasukat ,Huom! marjastajat, sienestäjät ,kalastajat ., pysyvät todella hyvin jalassa!  Tervetuloa ostoksille!! Terveisin Kehräämö Salo-Angoran väki
 

 

 

 

 

Lauantaina 5.12.2015 Kehräämö Salo-Angoran tiloissa on nähtävillä tämä eläinaiheinen polttokynätyö. Taulu kantaa yksinkertaisuudessaan nimeä "Karhu".

Taulun tekijä: Unelma Niemi

Tule tutustumaan ja ihastumaan myymälämme valikoimaan ja tee lämpöisiä löytöjä kylmenevään talveen.
Joulu lähestyy! Lahjavinkkinä voit koota mieleisen lahjakassin käsityötä rakastavalle ihmiselle.
Yli 30 euron ostoksesta saat hauskan yllätyslahjan kaupan päälle!

Suuren suosion saanut VETO-lanka on palannut markkinoille! Tämä suosittu lanka on yksi eniten käytetyimmistä sukkalangoista!
Uskomattomat 34 värivaihtoehtoa! Mikä on sinun lempivärisi?

Kevät ja lintujen laulu., aurinko...syksyllä jäänyt väripata odottamaan uutta värjäystä kasveilla...enpä mitään parempaa puuhastelua voisi keksiä "vapaapäivänä"., jotenka hangelta kerätyt lepänkävyt pataan kiehumaan..voihan miten ihana tuoksu avatessa kantta. Jätin rauhassa liemen jäähtymään ja kävyt valumaan(ne olivat tiheässä sipulipussissa). Seuraavana päivänä puretin valkean langan alunalla ja viinikivellä jonka jälkeen laskin langat väriliemeen porisemaan....

Muista käydä facebook sivuillamme tykkäämässa/jakamasssa sivumme niin olet mukana arvonnassa 30pvä huhtikuuta, mukana arvonnassa automaattisesti kaikki tuotteita tilanneet.. Palkintona kuvassaoleva tuotepaketti sis, luonnonvalkoisen saunatakin kasvopyyhkeen pesulapun ja saippuan. Koot M,L, XL tai XXL reilu pituus kaikissa . ( lähetys tavallisena postipakettina, otan ensin yhteyttä varmistaakseni halutun koon)

Luonnonmukaiset ja ekologiset villalangat ja villatuotteet saat nyt verkkokaupastamme. Kehräämö Salo-Angora.

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme!

Sivuillamme palvelee nyt myös verkkokauppa, josta saat kätevästi tilattua ekologiset ja myrkyttömät lampaanvillalangat ja villatuotteet.

Valmistamme langat kotimaisesta lampaanvillasta, eikä tuotannossa käytetä keinotekoisia lisäaineita, kuten antistaatteja tai kehruuöljyä. Ne vahingoittavat puhtaan lampaanvillan hyviä, hoitavia ominaisuuksia.